Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της RESOLVE Διαμεσολαβητές ως συνδιοργανώτριας της πρώτης ημερίδας που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Διαμεσολάβησης Ηπείρου σε συ..." />

Συμμετοχή της RESOLVE Διαμεσολαβητές και της Ελένης Πλέσσα στην ημερίδα του Κέντρου Διαμεσολάβησης Ηπείρου με θέμα «Eξωδικαστικός μηχανισμός – Νέα πτώχευση: Μία δεύτερη ευκαιρία;» στις 18/6/2022 και ώρα 18:00

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της RESOLVE Διαμεσολαβητές ως συνδιοργανώτριας της πρώτης ημερίδας που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Διαμεσολάβησης Ηπείρου σε συνεργασία με το Middle Point, με θέμα «Eξωδικαστικός μηχανισμός – Νέα πτώχευση: Μία δεύτερη ευκαιρία;»,  στις 18 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου The Lake.

Η Ελένη Πλέσσα Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια στην Διαμεσολάβηση, Εταίρος και συνιδρύτρια της RESOLVE θα συμμετάσχει στην ημερίδα ως ομιλήτρια.

Την ομάδα των ομιλητών απαρτίζουν οι: Μαριαλένα Αθανασοπούλου, Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, -Ανδρέας Νικολακόπουλος, Βουλευτής ΝΔ, Δικηγόρος, -Θεοδώρα Τζάκρη, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δικηγόρος/ Διαμεσολαβήτρια, – Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Αν. Καθηγητής Νομικής Σχολής ΔΠΘ, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Θεσσαλονίκης – Ελένη Κόζη, Δικηγόρος, Διαχειρίστρια Φερεγγυότητας Α Βαθμίδας -Νανά Παπαδογεωργάκη & Ελένη Πλέσσα Δικηγόροι, Διαμεσολαβήτριες, Εκπαιδεύτριες στην Διαμεσολάβηση -Δημήτρης Μπούκας Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής, Πιστοποιημένος DPO – Φώτιος Κουρμούσης Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής ΤΧΣ (διαδικτυακή παρέμβαση)

Την ημερίδα θα συντονίσουν ο δημοσιογράφος του Alpha radio Χάρης Ντιγκριτάκης και η Δικηγόρος- Διαμεσολαβήτρια Σωτηρία Κουμπούλη.

Συνδιοργανωτές της ημερίδας εκτός από την RESOLVE Διαμεσολαβητές είναι: το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων και ο Προμηθέας.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η  ITV, η  www.epiruspost.gr, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το START Κέρκυρας και η Νομική Βιβλιοθήκη.