Επιτυχής πραγματοποίηση Δωρεάν Διαδικτυακών Ενημερωτικών Σεμιναρίων για την Διαμεσολάβηση από τις Εκδόσεις Σακκουλα ΑΕ και τη Resolve Διαμεσολαβητές

Στις 29 Απριλίου πραγματοποίηθηκαν 4 Δωρεάν Διαδικτυκά Ενημερωτικά Σεμινάρια για τη Διαμεσολάβηση και την Εκπαίδευση Νομικών Παραστατών που διοργανώθηκαν από τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ και τη Resolve Διαμεσολαβητές. Εκπαιδεύτριες των Σεμιναρίων ήταν οι Συνιδρύτριες της RESOLVE Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα και η Εκπαιδεύτρια της RESOLVE Διαμεσολαβητές Βασιλική Κουμπλή. Η ανταποκρίση των συναδέφλων δικηγόρων ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να παρακαολουθήσουν τα Σεμινάρια συνολικά 185 συνάδελφοι. Η πρωτοποριακή αυτή εκπαιδευτική πρωτοβουλία και διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρώτυπα των webinars μέσω τη πλατφόρμας zoom, ειχε πολύ μεγάλη επυτυχία και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια. Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα Δωρεάν Διαδικτυακά Σεμινάρια στη Διαμεσολάβηση.
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συναδέλφους για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή, τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ για την εξαιρετική Συνεργασία και την Ομάδα της RESOLVE για την πάντα άψογη διαχείριση και αποτελεσματική πραγματοποίηση των δράσεών μας.