Η Ελένη Πλέσσα, κριτής στον 15ο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο στο Παρίσι

Η Ελένη Πλέσσα, συμμετείχε ως Κριτής σε 5 Διαμεσολαβήσεις στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (6-12 Φεβρουαρίου 2020) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Παρίσι. Οι διαγωνιζόμενοι είναι ομάδες φοιτητών από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο οι οποίοι συμμετέχουν με το ρόλο του μέρους της διαφοράς και του Νομικού Παραστάτη – Δικηγόρου σε Διαμεσολαβήσεις όπου το ρόλο του Διαμεσολαβητή έχει ένας έμπειρος Διαμεσολαβητής ή μία έμπειρη Διαμεσολαβήτρια από όλον τον κόσμο. Οι κριτές είναι επίσης έμπειροι Διαμεσολαβητές οι οποίοι δίνουν τη βαθμολογία βασιζόμενοι σε συγκεκριμένα κριτήρια που ορίζει η Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού. Ο Διαγωνισμός κρατά 6 ημέρες, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι ευκαιρίες για ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και επαγγελματική και επιστημονική εκπαίδευση όλων των συμμετεχόντων, φοιτητών και επαγγελματιών είναι μοναδικές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις φωτογραφίες:

Η Ελένη Πλέσσα μετά το πέρας μίας Διαμεσολάβησης που συμμετείχε ως Κριτής μαζί με τον Διαμεσολαβητή και Εκπαιδευτή Moti Mironi και με Διαμεσολαβητή τον Bill Wood. Διαγωνιζόμενες οι Ομάδες των Πανεπιστημίων Bucerius Law School (η οποία στη συνέχεια συμμετείχε στον Τελικό του Διαγωνισμού) και KU Leuven.

Η Ελένη Πλέσσα με έμπειρους Διαμεσολαβητές από την Ελλάδα, από αριστερά Σοφία Ζιάκα, Χάρης Μειδάνης, Ελένη Πλέσσα, Έλενα Κολτσάκη και Σοφία Δέδε.