Σημαντική εκδήλωση για τη ρύθμιση τραπεζικών οφειλών μέσω Διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018)

Την Τετάρτη 3/10/18, στις 6μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α. – Ακαδημίας 18 και Βουκουρεστίου, Αθήνα, 1ος όροφος), πραγματοποιείται σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για τη Ρύθμιση Τραπεζικών Οφειλών μέσω Διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018), με τη συμβολή των πλέον έγκριτων ομιλητών από τον Τραπεζικό κλάδο, τη Δικηγορία και τη Διαμεσολάβηση.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε κάθε Έλληνα πολίτη, επιχειρηματία ή επαγγελματία που έχει τραπεζικές οφειλές, δεν έχει ακόμα αποπειραθεί να τις ρυθμίσει εξωδικαστικά και αναζητά μία δυνατότητα διαπραγμάτευσης με την Τράπεζα και αναζήτησης βιώσιμης λύσης,  όπως αυτές που συχνά βρίσκονται μέσω της εξωδικαστικής διαδικασίας ρύθμισης ιδιωτικών διαφορών της Διαμεσολάβησης.
Η εταιρία μας εκπροσωπείται στο πάνελ τον ομιλητών από τον εταίρο της, διεθνώς διακεκριμένο Διαμεσολαβητή Σπύρο Αντωνέλο, ο οποίος πραγματοποιεί τακτικά επιτυχείς τραπεζικές διαμεσολαβήσεις στο Κέντρο Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, το οποίο διευθύνει.
Περισσότερες πληροφορίες στις τηλεφωνικές γραμμές του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α.  210.36.80.733 και 736 και στην ακόλουθη ιστοσελίδα όπου έχει αναρτηθεί το δελτίο τύπου της εκδήλωσης: