Δημοσιεύθηκε στη σημερινή Εφημερίδα (16-9-2018) «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» αναλυτικό άρθρο του διακεκριμένου Διαμεσολαβητή Δικηγόρου-Εταίρου της Εταιρίας μας Διαμεσολαβητών Σπύρο..." />

16.9.18 Άρθρο του διακεκριμένου Διαμεσολαβητή Δικηγόρου-Εταίρου της Εταιρίας μας Διαμεσολαβητών RESOLVE Σπύρου Αντωνέλου στην εφημερίδα «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» για τις Ρυθμίσεις Τραπεζικών Οφειλών μέσω Διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018)

Δημοσιεύθηκε στη σημερινή Εφημερίδα (16-9-2018) «ΠΑΡΟΝ της Κυριακής» αναλυτικό άρθρο του διακεκριμένου Διαμεσολαβητή Δικηγόρου-Εταίρου της Εταιρίας μας Διαμεσολαβητών Σπύρου Αντωνέλου στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της Κυριακής για τις Ρυθμίσεις Τραπεζικών Οφειλών μέσω Διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018).
 
Ο κ. Αντωνέλος που εκτός από τη σημαντική Ελληνική και διεθνή εμπειρία του στην πραγματοποίηση διαμεσολαβήσεων, διαθέτει ειδική προϋπηρεσία στη Νομική Υπηρεσία Τράπεζας, εξηγεί με τρόπο αναλυτικό και προσιτό γιατί η Διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018) λειτουργεί ήδη πολύ αποτελεσματικά στην επίτευξη ρυθμίσεων τραπεζικών οφειλών στην Ελλάδα καθημερινά μεταξύ Τραπεζών και οφειλετών και ποια προτερήματά της θα την καταστήσουν σταδιακά τον πιο διαδεδομένο τρόπο επίτευξης ρυθμίσεων.
Διαβάστε την έντυπη μορφή του άρθρου εδώ.
Σύντομα θα αναρτηθεί και η ηλεκτρονική μορφή.