Την Τετάρτη 12/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εταίρων της Εταιρίας μας Διαμεσολαβητών με τους εκπροσώπους της ΟΜΟΔΙΚΙΑ..." />

Επιστημονική Συνάντηση της Ομοδικίας με τους Διακεκριμμένους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές-Εταίρους της «RESOLVE Διαμεσολαβητές»

Την Τετάρτη 12/9 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εταίρων της Εταιρίας μας Διαμεσολαβητών με τους εκπροσώπους της ΟΜΟΔΙΚΙΑΣ, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας προβολής συλλογικών αξιώσεων.
Ήταν κοινή διαπίστωση ότι υπάρχουν στην Ελλάδα οι κατάλληλες υποδομές και η τεχνογνωσία για την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών μέσων και της διαμεσολάβησης για σύντομα και ικανοποιητικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που επιθυμούν να διεκδικήσουν την ικανοποίηση των δικαιωμάτων τους . Επίσης, ότι υπάρχει σημαντικό πεδίο αξιοποίησης της Διαμεσολάβησης στην διεκδίκηση και ικανοποίηση συλλογικών αξιώσεων.
Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης μπορείτε να το βρείτε στο ακόλουθο link: https://www.omodikia.com/news/epistimoniki-synantisi-tis-omodikias-me-toys-diakekrimmenoys-diapisteymenoys-diamesolavites-etairoys-tis-resolve-diamesolavites-www-resolve-gr
© resolve.gr Return to top