Ο κ. Σπυρος Αντωνέλος μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή του KONTRA CHANNEL στις 25/1/18

’Ο κ. Σπυρος Αντωνελος Διαμεσολαβητής Δικηγόρος – Εταιρος της γνωστής Εταιρίας Παροχής Υπηρεσιών Διαμεσολάβησης RESOLVE (www.resolve.gr) και Διευθυντής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (www.diam-acsmi.gr) μιλησε στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ στις 25/1/18 του KONTRA CHANNEL και των δημοσιογράφων Μάκη Κουρή και Παύλου Γκουτζάνη για τη ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ.

Ο κ. Αντωνέλος Διαμεσολαβητής ανέπτυξε, μέσα από την εμπειρία του δεκάδων επιτυχών διαμεσολαβήσεων, πώς η Διαμεσολάβηση βοηθά να επιλύονται εξωδικαστικά χωρίς να χρονίζουν πολλά είδη ιδιωτικών αστικών και εμπορικών διαφορών.

Ο επίσης προσκληθείς ομιλητής Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος ΡΑΒΑΝΗΣ εξήγησε γιατί η χρήση της ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ από τους Βιοτέχνες και τις Επιχειρήσεις δίνει λύσεις στα προβλήματά τους και αποτελεί πραγματικό τρόπο ανάπτυξης της Οικονομίας.

Μαζί τους ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης που υποστήριξε τη συστηματική εφαρμογή της Διαμεσολάβησης στις διαφορές απαιτήσεων ασθενών κατά Ιατρών εξηγώντας πως είναι ωφέλιμη τόσο για τους Ιατρούς όσο και για τους ασθενείς.

Το πλήρες βίντεο της εκπομπής θα βρείτε στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

https://m.youtube.com/watch?v=qz1WOdjh8Cc