Η τελετή των Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του ΒΕΑ

Tην Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στις 5.30μμ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ακαδημίας 18 & Βουκουρεστίου Αθήνα, 4ος όροφος, τηλ. 210-3680733), στο οποίο Κέντρο ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, Συνιδρυτής και Εταίρος RESOLVE Διαμεσολαβητές διατελεί Διευθυντής.

Χαιρετισμούς για την εκδήλωση απηύθηναν, oı κ. Παύλος Ραβάνης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η κ. Μαρινέτα Γούναρη, εκπρόσωπος του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και ο κ. Σπύρος Αντωνέλος. Χαιρετισμό απέστειλε, ακόμη, και ο κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η κ. Ελένη Πλέσσα, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια, Συγγραφέας, Συνιδρύτρια και Συνέταιρος RESOLVE Διαμεσολαβητές και ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).

Στη διάρκεια των χαιρετισμών και των ομιλιών δόθηκε έμφαση στα πλεονεκτήματα και την αναγκαιότητα της Διαμεσολάβησης, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, επικεντρώνοντας το σημείο ενδιαφέροντος τους στα οφέλη της Διαμεσολάβησης για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Η ομάδα της RESOLVE εύχεται καλές και επιτυχημένες Διαμεσολαβησεις στο Κέντρο!

Το πάνελ της εκδήλωσης των εγκαινίων. Από αριστερά στα δεξιά απεικονίζονται οι κ.κ.: Ελένη Πλέσσα, Σπύρος Αντωνέλος, Παύλος Ραβάνης, Νικόλας Κανελλόπουλος και Μαρινέτα Γούναρη.

Παρακάτω οι εταίροι της RESOLVE κ. Αντωνέλος και κ. Πλέσσα κατά τη διάρκεια των ομιλιών τους:

Φωτογραφία από το κόψιμο της κορδέλας του Κέντρου Διαμεσολάβησης. Eκτός από τους αναφερομένους δεύτερος στα αριστερά απεικονίζεται ο κ. Λάμπρος Κοτσίρης, Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών του ΥΔΔΑΔ.

Αναμνηστικές φωτογραφίες μετά τη λήξη των εγκαινίων με τους εταίρους και τους συνεργάτες της RESOLVE , τους συντελεστές, ομιλητές και συμμετέχοντες στην τελετή. Εκτός των προαναφερθέντων διακρίνονται επίσης η κ. Ξένια Δημητρακάκη Νομική Σύμβουλος του ΒΕΑ, ο κ. Μιχαλης Καλαντζόπουλος, Πρόεδρος ΑΚΚΕΔ Προμηθέας και Σύμβουλος ΔΣΑ και ο κ. Δημήτρης Μάντζος, Εκτελεστικός Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου του ΒΕΑ για την εκδήλωση των εγκαινίων, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΒΕΑ:

http://www.acsmi.gr/gr/newsid/99a0d9303752409dbd5f6a8888f8a85f/newsentry.aspx

Ακολουθούν video από τα σύντομα μηνύματα των κ.κ. Παύλου Ραβάνη και Σπύρου Αντωνέλου ενόψει της τελετής εγκαινίων, αναφερόμενοι στο νεοσυσταθέν Κέντρο Διαμεσολάβησης του ΒΕΑ: