Πρόσκληση για την εκδήλωση Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του ΒΕΑ

Σας προσκαλούμε με χαρά στην Εκδήλωση Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΒΕΑ), στο οποίο Κέντρο ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, Συνιδρυτής και Εταίρος RESOLVE Διαμεσολαβητές διατελεί Διευθυντής, την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 5.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΒΕΑ (Ακαδημίας 18 & Βουκουρεστίου Αθήνα, 4ος όροφος, τηλ. 210-3680733).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης, oı κ. Παύλος Ραβάνης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Βασίλειος Αλεξανδρής, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ο κ. Σπύρος Αντωνέλος.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Ελένη Πλέσσα, Δικηγόρος, Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια, Συγγραφέας, Συνιδρύτρια και Συνέταιρος RESOLVE Διαμεσολαβητές και ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα της εκδήλωσης των εγκαινίων μπορείτε να διαβάσετε εδώ.