Το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο με τίτλο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων» τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση την Τρίτη 21 Φεβρο..." />

Ηλεκτρονική διαβούλευση για το νομοσχέδιο: «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων»

Το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο με τίτλο «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων» τέθηκε σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 14:00, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα σχόλια των κοινωνικών εταίρων, των φορέων και κάθε ενδιαφερομένου και κατόπιν να προωθηθεί το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο στην ελληνική Βουλή προς ψήφιση.

Η ομάδα της RESOLVE Διαμεσολαβητές παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις για την υποστήριξη των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρηματιών είναι στη διάθεση σας να σας ενημερώσει και να σας παράσχει οποιαδήποτε διευκρίνιση αναφορικά με το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-3616493 και ηλεκτρονικά στο info@resolve.gr και στη σελίδα μας στο Facebook.

Το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.opengov.gr/ypoian/?p=8036