Η συμμετοχή του Σπύρου Αντωνέλου στον 11ο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (11th ICC Mediation Competition)

Η RESOLVE έχει την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον 11ο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (11th ICC Commercial Mediation Competition), στο Παρίσι από τις 4 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Σπύρος Αντωνέλος, Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, συνιδρυτής και εταίρος της RESOLVE, είναι ο μόνος Έλληνας, ο οποίος θα συμμετάσχει με καθήκοντα Διαμεσολαβητή και στους τρείς Προκριματικούς γύρους και καθηκοντα Κριτή μέχρι και τον Ημιτελικό γύρο του Διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ετήσιας “Εβδομάδας Διαμεσολάβησης (Mediation Week)” του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου. Στο Διαγωνισμό θα λάβουν μέρος 66 Πανεπιστήμια από περισσότερες από 40 χώρες, ενώ οι συμμετέχοντες θα ξεπεράσουν τα 500 άτομα, μεταξύ των οποίων ως Κριτές και Διαμεσολαβητές οι πλέον αξιόλογοι και διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες της Διαμεσολάβησης.

Πέραν του Διαγωνισμού, ο Σπύρος θα συμμετάσχει στο 3o ICC Mediation Round Table, για να ανταλλάξει απόψεις με τους συναδέλφους του των άλλων κρατών πάνω στις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις της Διαμεσολάβησης.

http://www.iccwbo.org/training-and-events/competitions-and-awards/mediation-week/

icc 2016.jpg7mediation week iccicc 2016.jpg5