Οι Εταίροι του Resolve, Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές και Εκπαιδευτές στη Διαμεσολάβηση Σπύρος Αντωνέλος και Ελένη Πλέσσα θα ..." />

Η συμμετοχή της ομάδας της Resolve στο 2ο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής 11 – 14 Νοεμβρίου 2014 στο Royal Olympic Hotel

Οι Εταίροι του Resolve, Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές και Εκπαιδευτές στη Διαμεσολάβηση Σπύρος Αντωνέλος και Ελένη Πλέσσα θα είναι εισηγητές στο 2o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Ψυχιατροδικαστική Εταιρία (ΕΨΔΕ – www.psychiatrodikastiki.gr) στις 11-14 Δεκεμβρίου 2014 στο Royal Olympic Hotel, πρόγραμμα του οποίου επισυνάπτεται στην παρούσα.

Ο κ. Αντωνέλος συμμετέχει την Πέμπτη 11.12.2014 και ώρα 11.00 – 12.30, στην Αίθουσα Γ’, στην Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα “Σχολικός εκφοβισμός. Το φαινόμενο του“bullying”. Προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης. Δικαιώματα θυμάτων και Οικογενειών” και θέμα της κοινής εισήγησής του με την κα Δανάη Καρκούλια θα είναι “Διαμεσολάβηση και βία στα σχολεία: οι νέες δυνατότητες που προσφέρει ο θεσμός στην αντιμετώπιση ενός παλαιού φαινομένου”.

Η κα Πλέσσα συμμετέχει την Πέμπτη 11.12.2014 και ώρα 15.00 – 16.30, στην Αίθουσα Α΄, στην Στρογγυλή τράπεζα με θέμα “Οικογενειακό Δίκαιο. Αλλαγές και Μεταρρυθμίσεις. Ο θεσμός του οικογενειακού δικαστηρίου, της διαμεσολάβησης και ο ρόλος της ψυχιατροδικαστικής” και θέμα της εισήγησής της θα είναι “Η Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα και η εφαρμογή της στις οικογενειακές επιχειρήσεις”.

© resolve.gr Return to top