Σας προσκαλούμε με χαρά στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διαμεσολάβηση. Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών» που πραγματοποιείται στις 19/6/14 και ώρα ..." />

Πρόσκληση σε Επιστημονική Εκδήλωση με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Σπύρου Αντωνέλου και της Ελένης Πλέσσα “Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις. Διεθνής Εμπειρία και Ελληνική Εφαρμογή”

Σας προσκαλούμε με χαρά στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διαμεσολάβηση. Εξωδικαστική Επίλυση Διαφορών» που πραγματοποιείται στις 19/6/14 και ώρα 18.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του Σπύρου Αντωνέλου και της Ελένης Πλέσσα (ISBN: 978-960-568-096-1) με τίτλο “Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις. Διεθνής Εμπειρία και Ελληνική Εφαρμογή” από τις Εκδόσεις Σάκκουλα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Νικόλας Κανελλόπουλος και θα συμμετάσχουν οι εξής εισηγητές:

Χαράλαμπος Μαχαίρας
Αρεοπαγίτης
“Ο ρόλος του Δικηγόρου – Νομικού Παραστάτη στη Διαμεσολάβηση”
 
Φώτης Α. Κωτσής
Δικηγόρος LLM (Univ.of Bristol), Μ.Δ.Ε. (Παν/μιο Αθηνών), Σύμβουλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Πρόεδρος “Αθηναικού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”
“Εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση”
 
Amanda Bucklow
FCIArb (Mediation), FRSA 
Independent Commercial Mediator
“Mediation is a solution. So what’s the problem?” (Η διαμεσολάβηση είναι διαδικασία λύσης. Ποιο είναι τότε το πρόβλημα;)
 
Δανάη Μπεζαντάκου
Managing Director “Navigator Shipping Consultants Ltd”, 
Owner “Greek Food Obsessions”
“Διαμεσολάβηση και Επιχειρηματικότητα”

Η εκδήλωση συδιοργανώνεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τις Εκδόσεις Σάκκουλας και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προώθησης Εφαρμογών Διαμεσολάβησης και Εξωδικαστικής Επίλυσης» και διακριτικό τίτλο «RESOLVE».

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σπύρος Αντωνέλος – Ελένη Πλέσσα – Ειρήνη Ματσούκα
Δικηγόροι – Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές
Εκπαιδευτές στη Διαμεσολάβηση

© resolve.gr Return to top