Η Άντζελα Μπότρου είναι Διαμεσολαβήτρια και Assistant Project Coordinator στη Resolve Διαμεσολαβητές.

..." />

ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΠΟΤΡΟΥ

Η Άντζελα Μπότρου είναι Διαμεσολαβήτρια και Assistant Project Coordinator στη Resolve Διαμεσολαβητές.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς το 2019. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε πλήθος προσομοιώσεων Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οργανισμών καθώς και σε εθελοντικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 2016 μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+ φοίτησε για ένα εξάμηνο στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Πλύμουθ, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχει ολοκληρώσει δύο έμμισθες πρακτικές ασκήσεις, η πρώτη στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η δεύτερη στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 παρέχει διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη στην εταιρεία μας και συμμετέχει στον συντονισμό του μεγαλύτερου μέρους των δράσεών μας. Από τον Ιανουάριο του 2023, οπότε διαπιστεύτηκε ως Διαμεσολαβήτρια του Δημόσιου Καταλόγου Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποτελεί μέλος της ομάδας Διαμεσολαβητών της εταιρείας μας.

Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για ζητήματα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών και συγκεκριμένα για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης και την εξέλιξή του σε εθνικό, ενωσιακό και παγκόσμιο επίπεδο.