Η Όλγα Μπεζαντάκου είναι Επιστημονική Συνεργάτις της RESOLVE.

Το 2011 αποφοίτησε από ..." />

Όλγα Μπεζαντάκου

Η Όλγα Μπεζαντάκου είναι Επιστημονική Συνεργάτις της RESOLVE.

Το 2011 αποφοίτησε από τα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία και σήμερα είναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές της υποχρεώσεις, έχει αναλάβει τα καθήκοντα της Αντιπροέδρου Σεμιναρίων και Συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών στην Ελλάδα (ELSA Greece).

Έχει αναλάβει και συμμετάσχει στη διοργάνωση τριών Διεθνών Σχολείων Νομικής Επιστήμης για την ELSA GREECE με θέμα το Ναυτικό Δίκαιο και τη Διαμεσολάβηση καθώς και το Ενεργειακό και Περιβαλλοντικό Δίκαιο.

Το Νοέμβριο του 2015, ανέλαβε  τη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Εργαστηρίου Νέων Νομικών της ELSA GREECE με θέμα «Εξωδικαστικοί Θεσμοί Επίλυσης Διαφορών».

Επί τρία συναπτά έτη συμμετείχε σε Προσομοίωση της Βουλής των Ελλήνων τόσο από τη θέση της Βουλευτή όσο και από τη θέση της Κοσμήτορος της Βουλής καθώς και σε Προσομοιώσεις Διαμεσολάβησης αστικού, εμπορικού και ιατρικού δικαίου, ενώ έχει παρακολουθήσει πλήθος Σεμιναρίων και Συνεδρίων που άπτονται της νομικής επιστήμης.

Το Μάιο του 2016 έλαβε μέρος στο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, International Criminal Court (ICC).

Τα έτη 2013 και 2014 απασχολήθηκε ως μαθητευόμενη στη Δικηγορική Εταιρεία V & P Law Firm και το καλοκαίρι του 2015 έκανε την πρακτική της στο Γραφείο Ναυτιλιακών Συμβούλων στον Πειραιά, SHIPOWNERS CLAIMS BUREAU (HELLAS), INC.

Παράλληλα με τη Νομική επιστήμη και τη Διαμεσολάβηση , η Όλγα ασχολείται ενεργά με την επιχειρηματικότητα. Από το 2015 είναι εταίρος στην εταιρεία NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS (www.navigatorltd.gr), έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στη λειτουργία του Ξενοδοχείου MATILDA στη Ζάκυνθο (www.matildahotel.gr ) και είναι μέλος του Σωματείου I FOR U (www.iforu.gr) που στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.