ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

Η Νατάσσα Αποστολίδη είναι Δικηγόρος, με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση στο κλάδο του  εμπορικού δικαίου, παρέχοντας υπηρεσίες νομικού συμβούλου σε  εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Εργάσθηκε σε Eλληνικές και Eυρωπαϊκές δικηγορικές εταιρείες, ειδικότερα στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργο, όπου παράλληλα υπήρξε επιστημονικός σύμβουλος στο «Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης» (EIPΑ).

Από το έτος 2014 είναι Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια από τον φορέα κατάρτισης και εκπαίδευσης διαμεσολαβητών «Α.Κ.Κ.Ε.Δ.-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και περιλαμβάνεται στον δημόσιο Πίνακα Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Συμμετέχει ως Διαμεσολαβήτρια στο Κέντρο Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Β.Ε.Α.). Επιπλέον, διαθέτει Διεθνή πιστοποίηση ως «Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια σε Αστικές και Εμπορικές διαφορές» από τον Διεθνή εκπαιδευτικό οργανισμό «ADR-ODRInternational».

Ως Διαμεσολαβήτρια διεξάγει τις Υποχρεωτικές Αρχικές Συνεδρίες Διαμεσολαβήσεων, καθώς και  Διαμεσολαβήσεις, ιδίως στον τομέα του εμπορικού και του αστικού δικαίου.

Έχει εκπαιδευτεί, με εξειδικευμένα προγράμματα, στις τεχνικές και δεξιότητες των διαπραγματεύσεων, τις πολυπολιτισμικές διαφορές και τις ιδιαιτερότητες διαχείρισής τους, καθώς και τις ψυχολογικές παραμέτρους που εμπλέκονται στη διαδικασία της διαμεσολάβησης. Μιλάει Aγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και οι γλώσσες εργασίας της είναι τα Ελληνικά και Αγγλικά.