Συμμετοχή του κ. Σπύρου Αντωνέλου στην ενημερωτική εκδήλωση του ΟΠΕΜΕΔ για τη Διαμεσολάβηση στον ασφαλιστικό κλάδο στην ΕΑΕΕ

Ο Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, Συγγραφέας, Διευθυντής Κέντρου Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Instructor του Πανεπιστημίου MEF της Κωνσταντινούπολης, Συνέταιρος και Συνιδρυτής της RESOLVE Διαμεσολαβητές, κ. Σπύρος Αντωνέλος, συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση για τη Διαμεσολάβηση στον ασφαλιστικό κλάδο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στα γραφεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (EAEE) από τον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) σε συνεργασία με την ΕΑΕΕ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ολοκληρωμένη και έγκυρη ενημέρωση του ασφαλιστικού κλάδου για το θεσμό της Διαμεσολάβησης. Μαζί με τον κ. Αντωνέλο σε αυτή συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας ΟΠΕΜΕΔ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος και οι Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές κκ. Δημήτρης Θεοχάρης και Έλενα Κολτσάκη. Μέσω της παρουσίασης της ομάδας των Διαμεσολαβητών οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη διαδικασία διεξαγωγής της Διαμεσολάβησης στην περίπτωση των ασφαλιστικών εταιριών, τα οφέλη αυτής και τις διαφορές της από τη δικαστική οδό καθώς και σύγχρονα παραδείγματα εφαρμογής της από ασφαλιστικές εταιρίες στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΜΕΔ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.opemed.gr/?p=2192

resolve1

Παρακάτω απεικονίζονται ο κ. Αντωνέλος με το Νικόλα Κανελλόπουλο ΓΓ του ΟΠΕΜΕΔ, τέως ΓΓ Υπ. Δικαιοσύνης, Δικηγόρο και Διαμεσολαβητή και με τον Βασίλη Τσελεμπάνη Διευθυντή της Νομικής Υπηρεσίας της DAS Ελλάς και Διαμεσολαβητή.

resolve5