Συμμετοχή του Σπύρου Αντωνέλου και της Ελένης Πλέσσα σε Ημερίδα για την Εμπορική Διαμεσολάβηση στην πόλη Izmit της Τουρκίας στις 21.4.17

Οι κ.κ. Σπύρος Αντωνέλος και Ελένη Πλέσσα Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, Εκπαιδευτές στη Διαμεσολάβηση και Εταίροι της «RESOLVE Διαμεσολαβητές» συμμετείχαν την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 ως εισηγητές, προσκεκλημένοι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Δικηγορικού Συλλόγου του Kocaeli, σε Ημερίδα για την Εμπορική Διαμεσολάβηση στην πόλη της τουρκικής επιχειρηματικότητας Izmit, πρωτεύουσας του Kocaeli.

Η Ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας, την Ένωση Δικηγορικών Συλλόγων, την Ένωση Εμπορικών Επιμελητηρίων και τον Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης Kocaeli.

Στην Ημερίδα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση αδιεξόδων στην Εμπορική Διαμεσολάβηση και στο ρόλο των Δικηγόρων Νομικών Παραστατών σε αυτή, ενώ οι εισηγητές αντάλλαξαν απόψεις με τους συμμετέχοντες Δικηγόρους και Διαμεσολαβητές για τη Διαμεσολάβηση και την ταχεία ανάπτυξη της στην Ελλάδα και την Τουρκία. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνέλος στην εισήγηση του μίλησε για «τις ερωτήσεις και την τεχνική τους στη Διαμεσολάβηση» και για «το ρόλο του Δικηγόρου Νομικου Παράστατη στη Διαμεσολαβηση στο στάδιο της προετοιμασιας», ενώ η κ. Πλέσσα ασχολήθηκε με τις «δύσκολες συμπεριφορές και αδιέξοδα στη Διαμεσολάβηση».

Στο συγκεκριμένο πάνελ της πρώτης τράπεζας συμμετείχαν εκτός από τους κ.κ. Ελένη Πλέσσα και Σπύρο Αντωνέλο, οι κ.κ. Bahar Gültekin Candemir (ως συντονίστρια), Ronald Bradbeer (από το Ηνωμένο Βασίλειο), Tatsiana Bialiayeva (από τη Λευκορωσία) και Cem Önce.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης κατά τη διάρκεια των εισηγήσεων των δύο εταίρων.