Συμμετοχή των εταίρων της RESOLVE στην εκδήλωση «Διαμεσολάβηση: η θεσμική εξωδικαστική λύση» που διοργανώθηκε από την Κίνηση Φοιτητών «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής-ΑΝΟΚ»

Οι κ.κ. Σπύρος Αντωνέλος και Ελένη Πλέσσα, Δικηγόροι, Διαπιστευμένοι Διαμεσολαβητές, Εκπαιδευτές στη Διαμεσολάβηση, Εταίροι RESOLVE ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ συμμετείχαν στις 11 Μαρτίου 2017 στην εκδήλωση «Διαμεσολάβηση: η θεσμική εξωδικαστική λύση», η οποία έλαβε χώρα στην Κομοτηνή (Θρακικό Ωδείο) για τους φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και διοργανώθηκε από την Κίνηση Φοιτητών «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής-ΑΝΟΚ».

Εισηγητές της εκδήλωσης, που παρακολούθησαν 140 περίπου φοιτητές στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Θρακικού Ωδείου, ήταν οι κ.κ. Σπύρος Αντωνέλος, το θέμα της ομιλίας του οποίου ήταν «Η Διαμεσολάβηση με τη ματιά του Διαμεσολαβητή και οι Δικηγόροι σε αυτή με τη ματιά του Δικηγόρου» και Μιχάλης Καλαντζόπουλος, Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολάβητής, Σύμβουλος ΔΣΑ, Πρόεδρος Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

Η κ. Πλέσσα ανέλαβε το συντονισμό της βιωματικής άσκησης για τη Διαμεσολάβηση, η οποία σκοπό είχε την κατανόηση εμπράκτως από τους συμμετεχοντες της διαδικασίας και του πνεύματος της Διαμεσολάβησης.