Η πέμπτη συνεχής συμμετοχή του Σπύρου Αντωνέλου στον ετήσιο (12ο) Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου/ICC

Η εταιρία RESOLVE Διαμεσολαβητές είχε την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ετήσιο (12o) Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, στο Παρίσι, από τις 3 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2017.

Ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, συνιδρυτής και εταίρος της RESOLVE, εκπροσώπησε την εταιρία μας και την Ελλάδα, συμμετέχοντας ως κριτής και Διαμεσολαβητής τόσο στους προκριματικούς όσο και στους τελικούς γύρους του Διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ετήσιας «Εβδομάδας Διαμεσολάβησης (Mediation Week)» του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, που αποσκοπεί στην ενημέρωση των εταιριών – μελών του Επιμελητηρίου και των Νομικών τους Συμβούλων για τη Διαμεσολάβηση και τις πολλαπλές της χρήσεις.

Στο φετινό 12ο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 66 Πανεπιστήμια από περισσότερες από 40 χώρες, ενώ οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 500, μεταξύ των οποίων, ως Κριτές και Διαμεσολαβητές, συμμετείχαν οι πλέον αξιόλογοι και διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες της Διαμεσολάβησης.

Στη φετινή διοργάνωση ο κ. Αντωνέλος είχε τη χαρά να ανταλλάξει απόψεις με τους συναδέλφους του Διαμεσολαβητές από διαφορετικά μέρη του πλανήτη και να κρίνει διαγωνιζόμενους φοιτητές από την Ασία, την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Η.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ:

 

(Η συνάντηση προετοιμασίας των Κριτών και των Διαμεσολαβητών για τα καθήκοντά τους)

(Ο Σπύρος Αντωνέλος με τον Tat Lim, διευθύνοντα Εταίρο και Διαμεσολαβητή της Aequitas LLP Σιγκαπούρης)

(Ο Σπύρος Αντωνέλος με τους Διαμεσολαβητές Robert Margulies (ΗΠΑ), Alain Roy (Γαλλία) και Tuba Bilecik (Τουρκία))

(Ο Σπύρος Αντωνέλος με τη Γαλλίδα Διαμεσολαβήτρια Adeline Guinon, δημιουργό της ιστοσελίδας Mediation Studio)

(Τα στατιστικά νούμερα του διαγωνισμού του 2017 σε αριθμούς)