Η έκτη συνεχής συμμετοχή του Σπύρου Αντωνέλου στον ετήσιο (13ο) Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου/ICC

 

 

Η εταιρία RESOLVE Διαμεσολαβητές εκπροσωπήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ετήσιο (13o) Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, στο Παρίσι, από τις 2 έως τις 7 Φεβρουαρίου 2018.

Ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Διαμεσολαβητής, Εκπαιδευτής στη Διαμεσολάβηση, Συνιδρυτής και Εταίρος της RESOLVE, συμμετείχε στο Διαγωνισμό ως Κριτής και Διαμεσολαβητής.

Στη φετινή διοργάνωση, μάλιστα, επελέγη να είναι και Κριτής στον Τελικό Γύρο του Διαγωνισμού μεταξύ των ομάδων των Πανεπιστημίων του Λιβάνου και της Αυστραλίας. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ετήσιας «Εβδομάδας Διαμεσολάβησης (Mediation Week)» του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Στο φετινό 13ο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 66 Πανεπιστήμια από περισσότερες από 40 χώρες, ενώ οι συμμετέχοντες επαγγελματίες Διαμεσολαβητές αριθμούσαν τους 130 συνολικά, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι πλέον αξιόλογοι και διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου της Διαμεσολάβησης.

Ο κ. Αντωνέλος, πέραν των καθηκόντων του ως Κριτής στο Τελικό του Διαγωνισμού, συμμετείχε ο Διαμεσολαβητής στον Ημιτελικό αλλά και σε προηγούμενους γύρους στους οποίους έλαβαν μέρος φοιτητές από Πανεπιστήμια της Ασίας, της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και των Η.Π.Α.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ.