Η RESOLVE είχε την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον 14ο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου από τον Σπύρο Αντωνέ..." />

Η έβδομη συνεχής συμμετοχή της RESOLVE Διαμεσολαβητές στον ετήσιο (14ο) Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου/ICC

Η RESOLVE είχε την τιμή και τη χαρά να εκπροσωπηθεί για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στον 14ο Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου από τον Σπύρο Αντωνέλο Επ. Καθηγητή του Παν/μίου MEF Κωνσταντινούπολης και από τη Συνεργάτιδα της Τουρκίας (Associate for Turkey), τη Διαμεσολαβήτρια, JAMS Weinstein Fellow 2017 και Νομική Σύμβουλο (Legal Advisor) Tuba Bilecik. Ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στο Παρίσι από τις 7 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ετήσιας “Εβδομάδας Διαμεσολάβησης (Mediation Week)” του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου. Στο Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 66 Πανεπιστήμια από περισσότερες από 40 χώρες, ενώ συμμετείχαν ως Κριτές και Διαμεσολαβητές οι πλέον αξιόλογοι και διεθνώς καταξιωμένοι επαγγελματίες της Διαμεσολάβησης.

Ο κ. Αντωνέλος συμμετείχε ως Διαμεσολαβητής και ως Κριτής μέχρι τον ημιτελικό γύρο του Διαγωνισμού, ενώ η κα  Bilecik είχε τους ίδιους ρόλους μέχρι τον τελικό γύρο.

 

Στην Ενότητα του 19ου ICC Mediation Competition Stories Mediators Tell, όπου έμπειροι διαμεσολαβητές από όλο τον κόσμο καταθέτουν εμπειρίες από διαμεσολαβήσεις τους, συμμετείχε ο έμπειρος Διαμεσολαβητής και Εταίρος της RESOLVE MEDIATORS Σπύρος Αντωνέλος καθώς και έμπειροι Διαμεσολαβητές από όλον το κόσμο και συγκεκριμένα οι εξής: Lela Porter Love (ΗΠΑ), Zeybep Selçuk (Αυστραλία), Aleb Davies, Rahim Shamji και Bill Wood (Ηνωμένο Βασίλειο).